Пательня глиняна Зелена кульбаба 3 л
- В наявності
- Код: КК1082
655 ₴
Як готувати в керамічному посуді
з червоної гончарної глини.
Категорично забороняється вимочувати їх у воді.
Дротова мочалка або грубий йоржик, а також губки з абразивним покриттям можуть подряпати поверхню. Тому краще використовувати для очищення посуду м'яку губочку.
Глиняні вироби не рекомендується мити в посудомийній машині.
Глиняний посуд не переносить різкого коливання температури.
Завжди ставте глиняний виріб у холодну духовку, поступово збільшуючи температуру. У нагрітій духовці посуд може тріснути.
Якщо в горщик класти гарячі овочі, то вже за кілька хвилин його можна ставити в попередньо нагріту духовку.
В процесі приготування доливайте тільки гарячу рідину, щоб стіни не тріснули.
З цієї ж причини, виймаючи горщик з печі, мікрохвильової печі або духовки, не ставте його на занадто холодну поверхню. Дайте виробу охолонути на дерев'яній підставці або обробній дошці.
Готувати в глиняному посуді можна тільки:
- в духовці;
- мікрохвильовій печі;
- печі, але без відкритого вогню;
- Тандирі, але тільки після того, як він набрав необхідну температуру і готовий до використання та приготування їжі.
Увага! Використання посуду із червоної гончарної глини для приготування страв у печах, тандирах, духовках із застосуванням відкритого полум'я категорично заборонено!
Дотримуйтесь правил приготування, тоді керамічний посуд з червоної гончарної глини прослужить вам довго, а страви будуть смачними, а найголовніше — корисними!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Глина |
Додаткові характеристики | |
Колір | Коричневий |
Користувацькі характеристики | |
Діаметр | 28 см |
Місткість | 2.1 - 3 л: 3 л |
Сумісність із джерелами тепла | Використання в духовці |
Країна-виробник товару | Україна |
- Ціна: 655 ₴